Prototypen van je cadeau …

SAMSUNG

Ooit tijdens mijn studie Informatica geleerd … prototypen … en het werkt nog steeds. Leerzaam met betrekking tot materialen, grootte, bevestiging en meer. Agile/scrum voor audio. Geluid blijft nog wat achter bij de verwachtingen. Maar dat gaat heeeeeeeel snel goed komen.

Ik ontvang trouwens zeer hoopgevende berichten van vriend(inn)en die met de TOP-13 aan de slag zijn. Echt super. Straks ligt er een berg(je) USB-sticks in de auto en dan kan ik dagelijks kiezen wie op dat moment achter de draaitafel zit. Kicken. DJ Dicko & Favorites.

PS. Prototypen werkt ook uitstekend in de begeleiding van mensen! Beetje bij beetje de eigen wijsheid boven tafel krijgen. Waardevol voor alle betrokkenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>