Inspiratie en focus

Seats2meet – zeker in Utrecht – is sowieso een inspirerende plek. En tijdens de Monday Meetup is het helemaal TOP. Volop bedrijvigheid, gratiez eten & drinken en ook nog een boeiende workshop. Borrel toe. Netwerken is nog niet zo vervelend.

Ik koos voor “effectief ondernemen”, want na bijna 14 jaar moet je wel de scherpte bewaren natuurlijk. Mooie deskundige workshop van Marian van Rijn en Manon van Gestel. Aanrader. Ouderwets lekker focus kunnen aanbrengen in mijn “droomklant” en werkwijze.

Kort samengevat:

  • Mijn droomklant is een “topper” die écht iets wil. Een fundamenteel resultaat.
  • Een topper is een vermogend iemand, of een sporter, of een ernstig zieke persoon, of een zakenman m/v, of misschien wel … “jij”!
  • 1-op-1 coaching … wandelend langs het strand, bakkie koffie, geboorteplaats bezoeken en andere belangrijke plekken … diepgaande gesprekken
  • Op die wijze opnieuw geschiedenis schrijven … om weer volledig en vanuit eigen kracht in het eeuwig durende nu te zijn … om aan een waardevolle toekomst te werken.
  • Meer of minder ontmoetingen, afhankelijk van nut en noodzaak. Dromen daadwerkelijk realiseren. Big hug. SMS, mail, bellen op (on)regelmatige basis. Vrienden voor het leven.

Met dank aan Manon en Marian. Complimenten. Tot ooit …

Dit bericht is geplaatst in BG-Leiding. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *