Landelijke Lefties Golfdag … nog 14 nachtjes slapen

LeftyHet is natuurlijk wel een beetje apart soort, die Lefties. En een zekere handicap hebben ze wel. Staan altijd aan de verkeerde kant van de bal, kijken de verkeerde kant op en als de bal rechts de bossen in verdwijnt dan noemen ze dat ook nog een “hook” in plaats van een “slice”.

Misschien maar goed ook om die lui een aparte behandeling te geven op de Twentsche Golfclub in Ambt Delden. Zaterdag 28 september is het zover, vanaf 11:00 uur staan de koffie en de krentenwegge klaar. De officiële landelijke lefties golfdag. Voor de 25e keer !!!

Linda, mijn oudste dochter, is die dag mijn caddy. In ruil voor alle poepluiers (ook 25 jaar geleden!) sjouwt zij nu mijn golfclubs. Wordt uiteraard gevierd – ongeacht het resultaat – met een lekker hapje eten … Thnx mini-bol.

PS. Wil je een keer de “echte jongens” aan het werk zien (veelal rechtshandig) dan heb je vandaag en morgen nog de gelegenheid op de Kennemer Golf & Country Club in het niet zo zonovergoten Zandvoort. Het KLM Open maakt deel uit van de European Tour. De winnaar verdient 300.000 euro (ter vergelijking: bij de lefties is dat een prachtig gesponsord dekbed van zuiver Tessels schapenwol, ook heel waardevol).

Dit bericht is geplaatst in EW-tje. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *