Leven, zo werkt het

Leven zo werkt hetIk heb vanmorgen enkele eerste gedachten opgeschreven voor een nieuw boek “Leven, zo werkt het”.

Het gaat onder andere over je “denken”. Dat alles wat je denkt “waar” is en tegelijkertijd allemaal “verzonnen”. Over het feit dat heden, verleden en toekomst allemaal “NU” is. Evenals hemel en aarde. Het gaat over je genen, je lichaam en de omstandigheden.

Over de vraag “Waarom ik?” Zo vaak gesteld bij tegenslag, verdriet, eenzaamheid, ontslag en scheiding. Diezelfde vraagt stelt men zelden bij geluk, rijkdom, liefde en het winnen van de Staatsloterij. Daarom (b)lijkt er in het leven meer ruimte voor depressie en minder voor dankbaarheid. “Wat je aandacht geeft dat groeit” is een bekende NLP-wijsheid.

“Bewustworden dat het zo is” is het doel van dit boek. Natuurlijke groei en ontwikkeling. Alle verzinsels langzaam maar zeker oplossen en doen wat vanzelf gaat.

Uiteraard mag je het boek al bestellen, dan kan ik achteraf mooi de juiste prijs bepalen. Maar wees gewaarschuwd, niet alles dat ik start, maak ik ook daadwerkelijk af (mijn Belbin-score op “afmaker” is NULL). Ondanks alles, dit weet je nu alvast.

Dit bericht is geplaatst in EW-tje. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *