Eindelijk rust in de tent

“Bedding in de Menselijke Maat” ondersteunt mensen bij verandering. Deze nieuwe dienst binnen deschoolvooreigenwijsheid maakt het mogelijk om verschillende “stemmingen” tijdens een (turbulente) verandering – toekomst, verleden, droom en depressie – tot rust te krijgen in het “Nu”.
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

De methodiek werkt op individueel, team en organisatieniveau.

Er is gekozen voor een Agile ontwikkel methodiek. De methode wordt dus samen met U verfijnd en verder ontwikkeld. De prijsstelling is hierop afgestemd.

Individueel niveau
Op individueel niveau krijgt de begeleiding veelal vorm in een dagdeel “stevig sparren en stoeien met jezelf”. Jij bent vooral aan het werk – het is immers jouw probleem – en ik daag je aan alle kanten zoveel als nodig uit.

“Stevig doorvragen”, “confronterende oefeningen” en “bizarre opdrachten” … zijn enkele gereedschappen uit “Mijn spullenkist”.

We werken bij voorkeur buiten en indien gewenst op een voor jou bijzondere plek.

Het gewenste resultaat – o.b.v. jouw doel – leggen we vooraf vast en dat behalen we gegarandeerd (NO CURE / NO PAY). Jouw investering bedraagt:

  1. tijd (1 dagdeel),
  2. commitment (om het doel daadwerkelijk te bereiken) en
  3. financiële vergoeding (een bedrag tussen 100 en 400 euro excl. BTW, naar eigen inzicht)

Team- en organisatie niveau
Op team en organisatie niveau heb je met meerdere mensen te maken, verschillende doelen/wensen en meer.

Team- en organisatie niveau vereist juiste voorbereiding, heldere communicatie en een gezamenlijk uitgangspunt. En natuurlijk ook een plan o.b.v. een Agile-achtige aanpak (continu meten van de voortgang en bijsturen waar nodig).

Ook voor deze doelgroep bevat “Mijn spullenkist” voldoende effectieve instrumenten variërend van MBTI, Belbin’s teamrollen, tot en met “de botte bijl” en een “vlijmscherp chirurgisch mes (om keuzes maken)”.

Het gewenste resultaat leggen we vooraf helder vast. M.a.w. “rust in de tent” werken we uit in meetbare KPI’s en die behalen we gegarandeerd binnen de overeengekomen periode (NO CURE / LESS PAY).

“NO CURE / LESS PAY” in plaats van “NO CURE / NO PAY”, omdat gedeelde verantwoordelijkheid de standaard is – moet zijn – wanneer meerdere mensen professioneel samenwerken.

De investering voor teams en organisaties bedraagt:

  1. tijd (meerdere dagdelen),
  2. commitment (om het doel te bereiken) en
  3. financiële vergoeding (een bedrag tussen 300 en 600 euro excl. BTW, naar eigen inzicht)

Ik nodig U van harte uit om deze dienst vanuit uw eigen perspectief op waarde te schatten … samen met deschoolvooreigenwijsheid op maat te snijden … en duurzaam te gebruiken!

Met een glimlach,
Dick van der Vlugt
info@eigenwijsheid.nl
06 25 51 27 81

Dit bericht is geplaatst in BG-Leiding. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *