Professioneel verliefd … tot over mijn oren

Gistermiddag zag ik haar voor de tweede keer. Ik heb er zelfs gesproken en een hand gegeven. Ik weet het zeker. Ik merk het aan alles. Ik ben professioneel verliefd … tot over mijn oren. Laat ik er maar gewoon voor uitkomen, ik hou immers van openheid en nu – via dit bericht – is mijn vrouw ook op de hoogte.

Ik ben professioneel verliefd op Alie Weerman, coördinator van de leerlijn “Werken met ervaringsdeskundigheid” aan de Hogeschool Windesheim Zwolle. Gistermiddag spatte de vonk over. Het was tijdens het “Kennisatelier Ervaringsdeskundigheid” op de Hogeschool InHolland te Alkmaar.

Laat ik mijn nieuwe professionele liefde maar eens kort en krachtig omschrijven. Ik weet zeker dat ik dan heel veel liefdevolle concurrentie zal krijgen. Het is voor de goede zaak zullen we dan maar denken.

GENOGRAM van Alie:

  • ze heeft 1 broer (Jochem Myjer)
  • 1 zus (Brigitte Kaandorp)
  • een vader (Bert Visscher)
  • moeder onbekend … die rol heeft ze er zelf maar bijgenomen

Ze heeft dus goede roots, maar ook een ongeëvenaarde wijsheid:

  • een zwaar verslavende kenniscocktail van Jim van Os, Jules Tielens, Wouter Kusters en Franz Ruppert
  • pakkende teksten: ADHD = gewoon leuk druk en creatief, je moet stront tot mest maken
  • heel heel heel veel doorleefde eigen wijsheid.
  • een baken van hoop, rolmodel en bron van kennis

Vermoedelijk zet ik een en ander iets te zwaar aan – dat gebeurt wel vaker als je hopeloos verliefd bent – maar deze dame ga ik op de voet volgen !!!

Oh ja, nog even kort samenvattend:
[Q] wat is eigenlijk ervaringsdeskundigheid en werk aan herstel?
[A] Een vlaggetje in een hoop stront … shit happens, maar wat maak je daar vervolgens zelf van.

Alie bedankt … xxx!

Met een glimlach,
Dick van der Vlugt

Ervaringsdeskundige GGZ-NHN
www.eigenwijsheid.nl
www.deschoolvooreigenwijsheid.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>