to finish first, you must first finish …

To finish first, you must first finish … een uitspraak die ook heel goed bij de herstelgedachte past. Eerst je zaakjes – en jezelf – goed op orde krijgen, pas dan is er ruimte voor bijzondere prestaties … Zoals de familie Verstappen in actie op “Italia à Zandvoort” … gadegeslagen door meer mobieltjes dan mensen.

Altijd leuk, in een file van Ferrari’s op de Zeeweg, fiatjes 500 met extreme motoren en oudjes uitgedost in jaren ’40 kleding … prima passend bij hun Lancia cabrio uit 1946. Bellicimo!

Een gedachte over “to finish first, you must first finish …

 1. Jack Gardeniers

  Ha die dick, van harte gefeliciteerd

  Reactie op jouw stelling inzake finishing to finish fitst you must finish fitst volgens de kracht van anders denken zou dat kunnen zijn to finish first you have to know exactly where the finisnline is.

  Er verder over nadenkend zegt de kracht van anders denken bij biljarten maak de laatste carambole in de eerste beurt dan is de partij (finish first een feit) uit en wordt het gemiddelde bepaal door de beurten die er niet meer toe doen!

  Dit speelt met veel minder stress en kost veel minder energie.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>