onwijs gaaf … dank !!!

Wat min of meer begon als een halve grap blijkt een schot in de roos. Nog nooit zoveel mooie hartverwarmende persoonlijke cadeaus gehad.

VariĆ«rend van jazzy jazz van de grote vriendelijke reus, een 3-pagina tellende toelichting van mijn favoriete directrice tot en met het alom bekende “m’n ouwe opa (Hetty Blok)” van mijn kleinzoon (USB met speen).

En nog heel veel andere persoonlijke nummers … echt TOP, dank jullie wel. De komende dagen zweef ik net iets boven de weg richting Medemblik en terug. Mijn installatie produceert inmiddels een oorverdovend mooi geluid. En er zijn zelfs nog bijdragen in de maak …

Een gedachte over “onwijs gaaf … dank !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>