Geef Graat een veer!

Ik lees zojuist dat onze Oranje-Indiaan Graat Hindriks (66) donderdag 9 november niet bij de oefeninterland tegen Schotland op de tribune zit. Om een hele goede reden: vedettegedrag van falende spelers en wanbeleid van de laatste bondscoaches.

Geef Graat een veer!

Als je toch naar Schotland afreist steek dan een veer in je haar of een heel bescheiden tooi … als steun en eerbetoon aan Graat. Alvast een mooie wedstrijd toegewenst.

Steun je deze “oproep”, deel dan dit bericht … ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>