STER-Reclame voor Coaching & Begeleiding

Het coachen & begeleiden van mensen is mijn kracht. Liefst in een bijzondere omgeving (zojuist in de Kennemerduinen, zie foto), maar uiteraard ook in kleine muffe vergaderzaaltjes. Soms is/lijkt er geen geld voor, maar de behoefte/noodzaak is in ieder geval enorm!SAMSUNG

Individuele begeleiding start vaak vanuit een probleem of wens. Zakelijke of privé. Daar spreken we over, ik luister vooral, we verzamelen de puzzelstukjes, doen ons huiswerk en zetten stappen richting de gewenste toekomst. Dat kan heel snel gaan.

Begeleiding van groepen kent meerdere gezichten: verzorgen van een workshop, brainstorm, heisessie en projectleiding gedurende langere tijd. Groepen hebben meer dynamiek en dat vraagt om een helder doel en bovenal respect en waardering van de verschillen.

Professionele “BG-Leiding” betekent voor mij het continu vinden van de juiste balans tussen “leiding” geven en “begeleiden” … tussen actief sturen en aanmoedigen … tussen “orders” uitdelen en duwtjes in de goede richting geven. Boeiend en uitdagend. Bovendien heel waardevol en leuk.

Heb je behoefte aan professionele BG-Leiding … neem dan contact met me op.

Dit bericht is geplaatst in BG-Leiding. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *