Visie

Mijn visie op het coachen & begeleiden van mensen is glashelder en gebaseerd op een viertal merken: Eigen(wijs)heid, BG-leiding, het Hier-&-nu venster én Mobiel Dick.

Anderen “kietelen” stappen

voor henzelf te zetten.

Wat jouw uitdaging ook is – een probleem, wens of ambitie – ik ben er van overtuigd dat de allerbeste antwoorden in jezelf (verscholen) liggen. Dat zijn immers de antwoorden die precies bij jou passen.

Ik zie het als mijn missie om desgevraagd deze eigenwijsheid aan te boren en mede vorm te geven.

Kwaliteit, eenvoud en plezier met diepgang zijn daarbij mijn leidende pricipes.

Met een glimlach.

Eigen(wijs)heid™

Wijsheid is het resultaat van doorleefde kennis en ervaring. Eigenheid is je vak zo uitvoeren dat het optimaal bij jou past. Eigen(wijs)heid is de combinatie van beiden en daar je werk én je merk van maken. Jazeker, dat vraagt soms ook om een beetje eigenwijsheid.

BG-leiding™

Optimale coaching is een afwisseling van leiding nemen en begeleiden. Ik vergelijk het graag met een groep motoren, soms rij ik even vooraan om het tempo of de richting aan te geven en ik laat me zo snel mogelijk weer afzakken zodat van achteren het gehele peloton kan overzien.

Hier-&-nu venster

Soms droom je en ben je vooral in de toekomst. Ik herken dat regelmatig bij mezelf. Het kan ook zijn dat je (nog) te veel met het verleden bezig bent en/of van nature eerder beren op de weg ziet.

De coaching en begeleiding is erop gericht om zoveel als mogelijk in het hier-&-nu te leven.

Het eeuwig durende hier-&-nu!

Mobiel Dick

Het liefst ga ik in de auto met mensen op pad. Bij voorkeur zelfs een hele dag. Goed de tijd nemen voor elkaar. Helder doel voor ogen. Waardevolle bestemmingen aandoen. Genieten van een lekker hapje en drankje onderweg. En natuurlijk de onderste steen boven krijgen m.b.t. de vraagstelling.